zaterdag 15 augustus 2015

Dubbel jubileum vandaag!

Ja dubbel!! Vandaag, 15 augustus, is het 10 jaar geleden dat Theo en ik elkaar voor het eerst kusten. Ik herinner het mij als de dag van gisteren. Het oorspronkelijke idee, alhoewel mijn idee, was om vandaag te trouwen, leek mij een mooie dag zaterdag 15-8-2015 exact 10 jaar bij elkaar, perfect toch?
De beoogde ceremoniemeester gooide een klein beetje roet in het eten, hij is militair en zou vanaf 1 augustus op reis gaan voor een half jaar. Voor mij was het belangrijk dat de ceremoniemeester, mijn jongste broertje, er deze dag bij zou zijn.

Uiteindelijk is de datum 15-5-2015 geworden, vandaag 3 maanden geleden, inderdaad jubileum nummer 2. Wat was het een super dag, het is exact geworden zoals gehoopt. Het weer is de hele dag goed geweest, droog al had de temperatuur iets hoger mogen liggen, maar wij klagen niet.
Wij zijn hier getrouwd op het strand van Castricum, goed eten, sfeervol aangekleed en perfect geregeld allemaal. De foto's hebben wij gemaakt in Egmond aan/ den Hoef, alle mooie plaatjes danken wij aan Brenda. Een ontspannen en flexibele fotograaf en de kwaliteit spreekt voor zich als je de foto's hieronder ziet.
De mooie sweet table en de aankleding van de locatie heb ik met een heel gerust hart uit handen kunnen geven aan mijn vriendinnen. Wat zag het er mooi en lekker uit, de gasten dachten dat we deze bij een pro hadden besteld! Tamara en Marjolein: jullie zijn top!
In de aanloop naar de grote dag heb ik geen bridezilla verschijnselen laten zien al zeg ik het zelf. De dag voor de bruiloft heb ik mijn nagels laten 'doen' met een french gellak, heel chic, en een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling gekregen van Madelon. De volgende ochtend kwam ze ook nog mijn make-up doen bij mij thuis, hoe flexibel! Voor mijn kapsel heb ik het dichter bij huis gezocht, Marike woont bij mij om de hoek, we hadden ruim de tijd deze ochtend en mijn kapsel heeft de hele dag goed gezeten ook al stond er een windje op het strand.

Leuke anekdote: gedurende de ceremonie zouden Melle & Jurre de ringen brengen met ieder een eigen ringenkussen. deze werden in alle enthousiasme ietwat heen en weer geslingerd waar door de ringen in het zand belandden. Juist, speld - hooiberg. Cereremoniemeester schoot even dwars door zijn deodorant heen en begon te zoeken, bij geluk heeft een neef de rust kunnen bewaren en heeft rustig door het zand geharkt en de ringen gevonden. Wij hebben hier niets van meegekregen en konden er gelijk al wel om lachen, broertje lief nog steeds niet.Al met al een top dag waarbij de jongens genoten hebben van het strand en alle mensen die ze kenden bij elkaar (dat is toch ook toevallig! aldus Melle).

Tot gauw,

Liefs Nynke2 opmerkingen:

  1. Dubbele proficiat! Grappige anekdote van de ringen, maar ik zie ze op foto, dus gelukkig goed geharkt en gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Ik ben zelf ook pas getrouwd en vind het erg leuk om trouwfoto's van anderen te kijken. Het ziet eruit alsof jullie een prachtige dag hadden!

    BeantwoordenVerwijderen