woensdag 19 augustus 2015

Ohh vakantie!

Deze hele bups ging ook op vakantie, met de tent naar Zeeland. We zijn dit jaar voor het eerst op vakantie gegaan met onze eigen tent, vorig jaar hebben we deze al getest met zwager en schoonzus wat zo goed beviel dat we er zelf net zo een op de kop hebben getikt. Waarschijnlijk hoef ik niemand te vertellen dat je er nog niet bent met een tent alleen.. Dus kwam naast de dakkoffer ook nog een bagagekar. Ja, ook wij moesten even giechelen toen we gingen rijden met dit ultraburgerlijke tafereel.
De tenten werden opgezet door de mannen, hoe traditioneel, en de kasten werden opgezet door de vrouwen. We waren even lang bezig met de kasten als de mannen met twee tenten, ik onthoud
mij verder van commentaar... ik zeg u één kast hebben wij niet mee terug genomen.

We hebben de eerste dagen wat regen gehad, gelukkig was er een zwembad op de camping wat voor de nodige afleiding zorgde met onze waterratten.
Met het mooie weer hebben wij ons verplaatst naar het strand of zijn lekker bij de tent gebleven, hierbij hebben wij ons aan ons voornemen gehouden; zo min mogelijk ondernemen, mits noodzakelijk. 
Er werden wel foto's gemaakt maar die waren vooral van het volgende kaliber:

En mocht je je dan afvragen van wie ze het hebben:
                               
We kregen visite van mijn jongste broertje, altijd dolle boel. 
Uit nood werden de drankjes even zo gekoeld:
Onze huwelijksreis :)
En dit kleine lieve drolletje ging er met mijn douchemuts vandoor:

Gezellige Amée
                                     


Geen opmerkingen:

Een reactie posten