zaterdag 25 januari 2014

Hoesjestijd!

In de kerstvakantie had ik nét dat beetje meer tijd om aandacht te besteden aan mijn 'TODO' lijstje.Ik begrijp dat voor veel van jullie deze vakantie als tijden geleden voelt, voor mij ook.
Inmiddels zitten we alweer helemaal in het schoolritme, de jongste gaat sinds de vakantie ook fulltime en moet er nog erg aan wennen 'want het duurt zo lang'. Maar een TODO lijst; wat stond daar dan allemaal wel niet op? Onder andere een nieuw tablethoesje gezien de vorige een ander doel gekregen had..


Werd het tijd voor wat nieuws:

Ik pakte zo geknipt er eens bij en zag hier een uitleg welke ik wel eens wilde proberen, er zijn maar liefst 3 hoezen geboren deze vakantie! Fijne uitleg, projectje van minder dan 2 uur. Naast een tablethoes een fleurig hoesje voor mijn e-reader en een camo-versie voor die van manlief. Nu de hoes in gebruik genomen is zou ik dit de volgende keer anders doen: de opening aan de kant van het 'oplaadconnectortje' (hoe noem je zo'n stekkeringang?) maken ook zou ik er wél een knoopje op maken óf boordstof gebruiken zodat hij tijdens transport niet kan ontglippen.
Bij het zien van die tablet-hoes krijg ik spontaan zin in de lente, de eerste tulpen staan hier al in huis, wat mij betreft kunnen we een reuzensprong maken naar het voorjaar!

Tot gauw,
Liefs Nynke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten