woensdag 7 augustus 2013

Terug van weggeweest!

Hallo dan weer!
Ik ben weer opgeladen en klaar om te gáán! Na twee tropische weken in Italië ben ik weer klaar om te naaien en te bloggen.

Het was voor ons de eerste keer om zo lang in de auto zitten met de boys, ook al hebben we de reis verdeelt over twee dagen. Maar dan nog is het een lange zit we waren dan ook bang dat het voor de jongens tegen zou vallen om zo lang in de auto te zitten. Daarom hebben we, hoe decadent ook, beeldschermpjes gekocht voor op de hoofdleuning.

En dan hoor ik jullie denken waar wil Nynke heen met deze informatie? Bij deze beeldschermpjes zitten een koptelefoon en een ieniminie afstandbediening. Om te voorkomen dat deze zouden gaan zwerven  tussen de boeken en het speelgoed volgde een interventie:Dat is me toch wat he?! We hadden films genoeg bij ons, de interesse van de boys beperkte zich echter tot 3 verschillende dvd's. Ook al mochten de beeldschermpjes niet continu aan, onze knappe koppies hebben in al die uren geen kick gegeven! Geen onvertogen woord, ik kan me van mezelf herinneren dat dat vroeger wel anders was...
Het idee voor dit tasje aan de hoofdsteunen had ik zelf kunnen bedenken maar dat was niet het geval, ik vond de inspiratie hier, het zakje aan de voorkant komt wel van mij (technisch hoogstandje...)
Het stofje is van Riley Blake en kocht ik eens via Etsy. 

Het viel mij op dat ik niet heel veel blogposts gemist heb deze zomer, zijn  jullie allen met vakantie? Waar zijn jullie heen geweest? Ik ben toe aan tips voor volgende zomer!!

2 opmerkingen:

  1. Leuk die tasjes ! Origineel stofje en mooi zo gecombineerd met dat blauw !

    BeantwoordenVerwijderen